U bevindt zich hier

Automaten Revisie Elferink

Fransesteeg 16
6718 TX EDE
Nederland

Telefoon:
E-mail: info@automatenrevisie.nl

KVK: 302.104.75
BTW.nr.: NL 1685.91.960.B01
ING bank: 4840437

Uw partner voor het reviseren van een automatische versnellingsbak:

Automaten Revisie Elferink

Wij hebben ons gespecialiseerd in het reviseren van automatische versnellingsbakken van Amerikaanse- en Europese klassieke auto's vanaf 1965.

Uiteraard kunt u, particulier of bedrijf, ook met Europese auto's bij ons terecht. De mogelijkheden kunt u nalezen op deze website onder het kopje 'revisie'.

Indien gewenst is het uit- en inbouwen van de automaatbak ook door ons te verzorgen. U krijgt hiermee de zekerheid van een veilige en perfect schakelende auto na de reparatie. Niet in de laatste plaats omdat al onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd worden door zeer bekwame en ervaren monteurs. Het ophalen en terugbrengen van voertuigen of automatische transmissies behoort eveneens tot ons dienstenpakket.

Met name onder hobbyisten, liefhebbers en garagehouders van USA cars genieten wij een uitstekende reputatie, onder andere door onze unieke en gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Wij streven altijd naar een optimale invulling van uw wensen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarom wordt er ten allertijde een half jaar garantie op elke compleet gereviseerde automaat gegeven. Tevens streven wij altijd naar een optimale tevredenheid van onze klant waardoor u ten allertijde verzekerd bent van een uitstekende service en flexibiliteit op alle gebieden!