Vandaag 09:30-17:00u
Voor revisie van automatische transmissies
Uw partner voor het reviseren van een automatische versnellingsbak Neem contact op

Goede service en advies!

Ik wil ik jullie wel bedanken voor de goede service en advies. Heb zelf de automaat aan de hand van jullie tips ingebouwd en mijn klassieke Mustang schakelt weer als een nieuwe!

Maurice

Onze openingstijden

Maandag - Vrijdag
09:30-17:00u
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Heeft u vragen over uw automaat of wilt u een opmerking plaatsen?

Neem contact op

Uw partner voor het reviseren van een automatische versnellingsbak

Wij hebben ons gespecialiseerd in het reviseren van automatische versnellingsbakken van Amerikaanse- en Europese klassieke autos vanaf 1965.

 

Uiteraard kunt u, particulier of bedrijf, ook met Europese autos en revisie van koppelomvormers bij ons terecht. De mogelijkheden kunt u nalezen op deze website onder menukeuze revisie.

 

Verder hebben we ook ruim assortiment onderdelen voor buitenom de automaat op voorraad liggen zoals kickdownkabels, baksteunen, flexplates, bouten, etc.

Neem contact op

Een greep uit onze automaten

Joost

Joost

Nu helemaal perfect!
Ik wil jullie een compliment geven, mijn Volvo V70 rijdt weer als nieuw. Zoals je zelf al gezegd hebt, hij reed al niet verkeerd, maar nu is het helemaal perfect! Bedankt de zeer goede service, ik zal jullie zeker aanbevelen als iemand een revisiebedrijf zoekt!
Patrick

Patrick

België
Eerlijke behandeling!
Rest mij niet meer dan u te bedanken voor de eerlijke behandeling en u te melden dat de automaat het prima doet, veel dank daarvoor. U weet, ik zeg het voort!
Maurice

Maurice

Goede service en advies!
Ik wil jullie wel bedanken voor de goede service en advies. Heb zelf de automaat aan de hand van jullie tips ingebouwd en mijn klassieke Mustang schakelt weer als een nieuwe!
Onderdelen nodig? CLASSIC TRANSMISSION PARTS

Dé online onderdelen verkoop tak van A.R.E. uit Nederland. Via onze webshop worden alle onderdelen aangeboden, die wij voor verkoop aan derden ter beschikking hebben gesteld.